Vær sød at ligge en kommentar - hvad var det der gjorde i kiggede forbi??

tirsdag den 30. april 2013

Del 5 strikkede sokker på rundpind

25) nu skal vi til, at opsamle masker og vi starter på ret siden. Den pind du har ind imod dig peger mod venstre nu med masker på - det er den pind hvor du har din hæl på!!
26) pinden stikker du ind i kanten af en maske ( se billede 1) -så tæt på pinden som muligt, så der ikke bliver nogle huller. ( Her kan du se hvorfor vi startede med at tage første maske løst af før!!)
27) når du stukket pinden ind i masken kører du bag om snoren du strikker med og tager den med tilbage igennem hullet og du har nu "strikket" en maske over til de andre masker ved hælen
28) det gør du igen og igen ned af siden. Det er ligegyldigt hvor mange gange du gør det - bare maskerne ligger pænt hen ad pinden og der ikke er store huller imellem - så hellere lav nogle flere masker!!
29) på billed 4 nedenunder kan du se hvordan jeg nu har 36 m på den ene pind og har samlet hælen og de nye masker på snoren og ligesom har en stykke snor imellem der adskiller dem - vigtigt at holde dem adskilt!! Og så har jeg den sidste pind fri til at opsamle masker i den anden side!
30) igen opsamler jeg så mange masker der er behov for - helt ned til anden pind!
31) når det er gjort - skubber du de nye masker over til de andre og hælen - så du på den ene pind stadig kun har 36 masker og på den anden har en helt masse masker! (Se det sidste billede)











Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det ville være skønt med en kommentar:-)