Vær sød at ligge en kommentar - hvad var det der gjorde i kiggede forbi??

lørdag den 20. juli 2013

Gammelt stålskab




Idag ville vi ud og plukke jordbær, men fandt ikke lige et sted hvor vi kunne det, i stedet kom vi til, at køre forbi et sted hvor der var flyttesalg!!
Det var en villa og det var ældre mennesker der skulle flytte i noget mindre - ups vi kom lige til at fylde bilen med ting i stedet for jordbær!!
Vi købte noget jeg har drømt om længe, nemlig et gammelt stålskab! Det er godt nok lidt brugt og med lidt rust i bunden, men det gør ikke så meget for det skal stå i mandens værksted. Vi købte også to store væg hylder til søm og skruer og større ting samt en rigtig god boremaskine og 2 bukkeben. Vi gav 700 kr for det hele - det var vist aldrig gået i Kbh!!!
Ja det var jo til manden det hele kan jeg jo nu godt se, men jeg er bare så glad for at der nu er så fine skabe på værkstedet:-)
Det greb om sig da vi kom hjem. For at få plads til det hele skulle der lige ryddes gevaldigt op og sorteres.. Men det er ved at blive rigtig godt - ihvertfald meget bedre end før og nu med et meget pænt skab.


Imorgen kan vi så fylde bilen igen og køre en masse på lossepladsen! ( det er dog ikke det der er på billedet, det er ting vi har slæbt ud for at komme til indenfor. Sad lige og tog et hvil i heden)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det ville være skønt med en kommentar:-)