Vær sød at ligge en kommentar - hvad var det der gjorde i kiggede forbi??

tirsdag den 16. juli 2013

Ferie i Kbh

Vores første uges ferie blev brugt i Kbh. Vi havde været så heldig at måtte låne en skøn lejlighed på islandsbrygge af min veninde og hendes kæreste.





Udsigten fra lejligheden:-)

Vi ankom om mandagen, hvor jeg lige fik mødt en anden veninde, som vi spiste aftensmad sammen med inden hende og jeg satte os på bryggen og nød en is og stemningen af alle de mennesker der rykker ud på græsset og griller lige så snart vejret er til det.

Tirsdag: tog vi i den Blå planet. Vi havde bestilt billetter via nettet og via min smartphone kunne vi bare scanne de tilsendte billetter ved indgangen og springe den lange kø over og ikke mindst spare nogle penge.



Det var rigtig godt, men der var MANGE mennesker og der var varmt og lidt for højt luft fugtighed!!

Onsdag: Tog vi i dyrehaven og sluttede af på Bakken. Da vi har prøvet Tivoli før, synes vi det kunne være sjovt at prøve verdens ældste forlystelses park - nu har vi prøvet det og så behøver vi ikke lige det igen. Tivoli er bare noget helt andet og eventyrligt!!




Da vi var der onsdag var der halv pris på mange af forlystelserne til kl 18, hvis man betalte konstant. Det valgte vi at gøre i stedet for at købe tur armbånd - og det sparede vi rigtig mange penge ved!!

Torsdag: tog vi på strøg tur og kiggede butikker både for de voksne og Frederik. Der blev kigget i små sjove butikker for mig, musik/plade butikker for manden og "faraos cigar", som var en sjov butik med tegneserie ting. Vi fik også kigget i legetøjs butikker og LEGO butikken på strøget!



Fredag: tog vi til Kronborg. Vi kørte ad Strandvejen og talte dyre biler og drømte om at have råd til de kæmpe huse vi så!!






Ønskebrønd, hvor vi selvfølgelig blev nød til at ønske et godt og sundt liv til vores familie :-)


Lørdag: spiste vi på bryggen på kulturhuset. De har i weekenden den mest fantastiske brunch:-)

En lille del af den lækre mad!!

Bagefter tog vi på loppetur i Den blå hal og B&W hallen.
De har rigtig mange fine ting, men priserne er også noget dyre end i odense. Så der blev sukket over mange ting, men ikke købt noget!

Fra B&W hallen.

Søndag: gik turen til Nationalmuseet, vi ville gerne se vikinge udstillingen der er der lige nu.
Vi gik også igennem de andre udstillinger, nogle hurtigere end andre!



Mandag: vi fandt ud af nogle af vores venner der bor i Jylland også var i Kbh, så dem skulle vi også lige se. Vi aftalte at mødes på Tårnlegepladsen i fælledparken, hvor ungerne kunne lege og de voksne snakke. En dejlig legeplads bygget op på et godt koncept!



Efter legepladsen kørte vi en tur til "genbyg", som jeg jævnlig har studeret på nettet. De opkøber sjove ting fra steder som lukker eller skal rives ned bla.
De har utroligt mange ting og nu skulle det ses med egne øjne.
Vi købte ikke noget, da pengepungen igen ikke lige var til det.


Der var bla. dette sjove gamle tårn, som dog ikke var til salg!

Om aftenen gik turen hjem til Odense igen efter en helt igennem fantastisk tur. Men nu er det dejligt at være hjemme med have og ro i villa kvarteret:-)

























Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det ville være skønt med en kommentar:-)